Kamis, 15 November 2012

iekrīt šīm teorijām un kuri uzskata, ka gravitāci

Tur ir [numurs] pilsētu Čīlē un Peru, kas svinēt saules un Mēness aptumsumi. Pēc tam, kad ir pagājuši aptumsumi, viņi pēc tam gaidīt zemestrīces. Biežāk nekā nav viņiem zemestrīce jo viņu krastu gar gredzenu uguns ekiosku.com jual vai lielas zemestrīces zonā. Tas pats notiek Indijas okeānā, kur redzama krekinga un nāk no otra vietās plāksnes Tik labi, let's talk par to kas mums?

PhysOrg (dot) com bija interesants gabals ar nosaukumu; "Total solar eclipse Austrālijā, Nov 14," novembris 6, 2012, kas norādīts; "Kopumā eclipse saules būs redzams no Austrālijas ziemeļaustrumu krastu gar Great Barrier Reef, apmēram stundu pēc saullēkta, November 14, kas atbilst pēcpusdienā par otrdiena, novembris 13, Amerikas Savienotajās valstīs."

Mēs redzēsim, ja tas nav pietiekami, lai izraisītu zemestrīču laikā vai tieši pēc tam? Tas varētu būt labs pētījums. Tur ir dažas seismologists, kas piekrīt šīm teorijām un kuri uzskata, ka gravitācijas dēļ aptumsumi nelielas izmaiņas var izraisīt zemestrīces. Protams, vaina ir jau nedaudz nestabils, tāpēc jebkurš sīkums var izraisīt to. Ir notikušas daudzas zemestrīces, ap Indijas okeānā, arī ap Austrālijā pēdējos piecos gados. Daudzi no viņiem ir bijis diezgan liels balles pēc Rihtera skalas.

Nē, tas nav sazvērestības teorijas, lai gan daži varētu ignorēt šo par to, ka nav empīrisku pierādījumu, varētu iesniegt jums, ka ir pienācis laiks, ka mēs sākam domāt par to, dokumentēšanu, kas ir noticis, un mēģina izsekot iepriekšējās datu sakritības šīs divas parādības. Ir bijuši daži ļaudīm, kas šis pētījumā, un ir rakstīti dokumenti. Tomēr daudzi no viņiem ir tikai ārpus akadēmiskās zinātnes jomā. Daži no ļaudīm, kas šo pētījumu ir pieprasīts pseidozinātni spekulanti. Tie esam bijis sauc crazy. Bet tas ne vienmēr ir tas, ko viņi sauc par cilvēkiem, kas ir jaunas teorijas?

Es saku jums ir tikai tāpēc, ka mums kā cilvēkiem ir nevis nodot two and two together par šo tēmu, nenozīmē, ka mums nav vajadzīga papildu izmeklēšana. Mēs nesaņem total eclipse, bieži vien, it īpaši pār milzīgo zināmās zemestrīces aktivitātes zonā. Pietiekami bieži mēs Dienvidamerikā, Āzijā, bet šoreiz mums ir iespēja to darīt daži pētījumi citā reģionā, un tāpēc es domāju, ka mums vajadzētu. Es aicinu jūs, lūdzu apsvērt visu to un domāt par to.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar