Rabu, 14 November 2012

Yksi kymmenestä naiset Irlanti saa rintasyövän ja

Syöpä tietoisuus jokaisen esityslistalla tässä kuussa kuuma aihe INMO tehnyt omasta aloitteestaan auttaa taistelussa syöpää ja tietoisuuden jäsenistään.

INMO- ja Cornmarket on tyas mirasih ollut hyvä vaste Pink Power vapaa rintojen terveydentilan arviointia aloite sairaanhoitajat. On saatavana yksinomaan INMO toimeentuloturvasta eläkejärjestelmään.

Dublinin käynnistämisen jälkeen vastausprosentti oli hyvin lupaava. Yli 48 % rektytointi osallistui. Arviointeja on toteutettu ympäri Dublinin kaikki syyskuussa ja jatkuu tässä kuussa. Cork City ja Bantry kokenut samanlainen vastaus 47 % vastausprosentti.

Mutta lokakuu ei ole kyse Pink Power, INMO olevat sininen Power-aloite. Ohjelman tavoitteena on tehdä eturauhas ja kives arviointi saatavilla eläintenhoitaja jäseniin.

Se on ollut kuukauden vaaleanpunainen varainkeräyksiä ja hyväntekeväisyystapahtumiin tukea tietoisuutta rintasyövästä. Sekä näitä tapahtumia oli järkyttävä otsikot Irlannin terveydenhoitojärjestelmä epäonnistumisia.

Uutiset on nähnyt tai lukenut nainen Mrs Fahey, joka oli misdiagnosed. Diagnoosi tuli 19 kuukauden ajan hän oli ensin mainittua Barrington's Hospital Limerick. Testit olivat toistuvasti palannut negatiivinen UCHG kun oli itse asiassa myönteinen. Nämä tapahtumat johtivat joukko tutkimuksia ja uudelleenjärjestely, joka on parantunut syövän terveydenhuoltojärjestelmän Irlannissa. Tämä johti myös keskittäminen rintasyövän diagnoosin ja hoito 8 erityiskeskusten ympäri Irlantia.

On misdiagnosed on hirvittävä virhe sairaalaan tai laboratorion tehdä, mutta tämä valitettava tapahtuma on ollut parannuksista, varmista, että tällainen asia ei tule toistumaan.

Yksi kymmenestä naiset Irlanti saa rintasyövän ja 2 500 vasta-diagnosoidaan tänä vuonna. Kolme neljäsosaa naisista on yli 50. Keskimäärin 621 naista kuolee vuosittain rintasyöpään.

Tässä mielessä meidän on kiitettävä yritykset ja ihmiset, joka nostaa rahaa ja jatkaa kasvuaan koko lokakuun.

Esimerkkinä tästä on aina vihreä luontaistuotekaupoista meni kaikki vaaleanpunainen kerätä varoja rintasyövän syövän tutkimuslaitoksen. Ne tarjoavat niiden myynnin prosenttiosuuden suosituimmista tuotteista, jotka merkitään vaaleanpunainen varastossa. Jopa Liam Neeson riisuttu vaaleanpunaiset housut for breast cancer awareness month Ellen DeGeneres show.

Enemmän kuin yksi kymmenestä naiset eivät tiedä miten tarkistaa merkkejä rintasyövän. Tämän on muututtava, koska tauti vaatii yli 600 henkeä vuosittain. Pink Power ja sininen Power sairaanhoitajille on hyvä aloite ja askel oikeaan suuntaan syövän tietoisuus. Yli 80 % naisista on elossa rintasyöpä, viisi vuotta tai kauemmin jatkotutkimuksia. Naiset ovat yhä enemmän tietoiseksi oireita ja varhainen havaitseminen on avain.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar